Privabite več gostov. Tukaj so Performance Max oglasi za potovalne cilje!

Nadia, Epic Agency
April 28, 2023

Popotniki še nikoli niso imeli toliko možnosti in se bolj kot kdaj koli prej nagibajo k raziskovanju ponudbe namestitev na različnih digitalnih stičnih točkah. Ponudniki hotelov zato potrebujejo preprost način, da izstopajo in se povežejo z ljudmi, ki iščejo možnosti namestitev na Googlu.

Tukaj nastopi Performance Max za potovalne cilje, namenjen vsem ponudnikom hotelskih namestitev. Gradi na uspehu Performance Max oglaševalskih akcij, ki jih že poznamo (ena oglaševalska kampanja, ki jo lahko enostavno upravljamo na več Googlovih platformah), in je izboljšan posebej za hotele. Z oglaševalsko akcijo, ki jo je enostavno nastaviti in jo poganja Googlova umetna inteligenca, lahko prikažete ustrezne oglase ljudem v trenutkih, ko načrtujejo svoja potovanja. Vaši oglasi se bodo samodejno prikazovali v Googlovih kanalih in prikaznem omrežju, vključno z YouTube, Maps, Search in »Hotel Ads« – prihajajo kasneje v letu.

Spremenite svoj pristop k pridobivanju novih gostov

Performance Max za potovalne cilje vam pomaga povečati doseg vašega hotela in spodbuditi več neposrednih rezervacij v Googlu. Poganja ga Googlov AI, zato vam pomaga prepoznati potencialne goste in preprosto ustvariti oglaševalske akcije. Z eno preprosto nastavitvijo vam pomaga ustvariti oglase v več oblikah, ki se bodo samodejno prikazovali v Googlovih kanalih. Izberite svoj hotel z zemljevida z našim orodjem za izbiro hotelov, nato pa bo AI izpolnil oglase za vaš hotel, vključno s teksti, slikami in URL-ji. Urejate lahko katero koli od teh vnaprej izpolnjenih sredstev ali naložite svoja.

Ustvarite več rezervacij in povečajte ROI

Oglaševalci, ki uporabljajo Performance Max, dosežejo v povprečju 18 % več konverzij pri podobnem CPA (cost per action). Posledično se lahko prikažete več strankam in pridobite več rezervacij. Preprosto nastavite budget in ciljne konverzije, nato pa pustite, da Googlov AI upravlja vsakodnevne podrobnosti – vključno s ponudbami, optimiziranjem vaših oglasov med kanali in izbiro najuspešnejših oglaševalskih skupin. V prihodnjih mesecih naj bi se uvedli tudi t.i. signali občinstva (audience signals), ki uporabljajo podatke, ki jih hoteli delijo v svojem poslovnem profilu in vam pomagajo pri iskanju potencialnih gostov.

Analizirajte svojo oglaševalsko izvedbo

Stran z vpogledi oz. Insights page v storitvi Performance Max vam pomaga prepoznati trende in razumeti svojo izvedbo, razkriva napovedi povpraševanja, trende iskanja in vpogled v iskalne izraze. Na primer, vpogled v iskalne izraze vam pokaže, kaj iščejo gostje, ko vidijo vaš oglas. Performance Max za potovalne cilje vam omogoča dostop do še bolj poenostavljenega poročanja in priporočil za oglaševalske akcije, specifično za potovanja. Ena oglaševalska akcija lahko podpira do 100 hotelskih lastnin in vnaprej izpolni priporočene slike, sporočila in druga kreativne možnosti za vsako lokacijo. Prav tako meri in deli uspešnost oglaševalske akcije za vsako lokacijo na zavihku hoteli.

Če želite začeti uporabljati Performance Max za potovalne cilje med prvimi, je sedaj pravi čas. Sezona se pričenja. Za kakršna koli vprašanja smo tu za vas.

Vir: Google Ads Help

Nadia, Epic Agency