SPLETNO OGLAŠEVANJE

Smo zagovorniki dobro premišljenega in k ciljem usmerjenega oglaševanja.
Rezultati govorijo sami zase.

SKUPNI CILJi

Pri nas noben projekt ni »samo še en projekt«, vsakega se lotimo celovito in z mislijo na vaše cilje.

CELOVITA PONUDBA

Pri nas dobite vse, kar potrebujete za učinkovit nastop na spletu. Enostavno in na enem mestu.

SVETOVANJE

Našim naročnikom se posvetimo in jim svetujemo. Kvaliteta je pri nas na prvem mestu. Vedno.

IZKUŠENA EKIPA

Skupaj imamo več kot pol stoletja izkušenj s področja spletnega marketinga. Pa še radi ga imamo.

2.
Facebook oglaševanje

Bistvo družbenih omrežij je dvosmerna komunikacija. Mi vemo, kako jo vzpostaviti, voditi in pretvoriti v rast vašega podjetja. Vi dobite ambasadorje, ki širijo zgodbe o vaši znamki in njene vrednote.

3.
E-mail marketing

Bližnjica do pozornosti vaših kupcev. S pravo ponudbo v njihovem elektronskem nabiralniku ste že na pol poti. Ostalo prepustite nam. Poskrbimo za relevantno vsebino, dostavo in analizo.

4.
Remarketing

V povprečju le 2 % uporabnikov dokonča nakup ob prvem obisku spletne trgovine. Pomagamo vam, da pripeljete nazaj še ostalih 98 % in jih s privlačno ponudbo spremenite v kupce.

5.
Mobilno oglaševanje

Ali ste vedeli v povprečju 150-krat dnevno pogledamo na mobitel? Da 80% spleta uporablja pametne telefone? Da je promet mobilnih podatkov do leta 2015 rastel 55 % letno in da se pričakuje, da bo zrastel še 10-krat do leta 2020? Poskrbite za dobro uporabniško izkušnjo na teh zaslonih in tudi te uporabnike spremenite v vaše kupce. 

6.
Video oglaševanje

Video je zagotovo en od najbolj obetajočih oglaševalskih formatov. Z možnostjo interaktivnosti, stroškovno učinkovitostjo in odlično analitiko je dobra novica za vaše prodajne rezultate.

7.
Viralni marketing

Cilj večine spletnih kampanj je, da postanejo viralne. Poznamo trike, ki potencial za viralnost vaše vsebine znatno povečajo. S tem se zniža vaš strošek in poveča učinkovitost kampanje.

8.
Display oglaševanje

Ne samo za ustvarjanje prepoznavnosti blagovne znamke. Naši cilji segajo dlje. Aktiviramo uporabnike, povečujemo interes in jih spreminjamo v vaše kupce.

VSE STORITVE
“Več znaš, več veljaš.
KLIK
SPOZNAJMO SE