PRAVNO OBVESTILO

Pogoji uporabe spletne strani

Agencija Epic bo skušala uporabnikom svojega spletnega mesta nuditi čim bolj ažurne in točne podatke. Vsa vsebina je zgolj informativnega značaja, zato podjetje EP1C d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti oz. garancije za njeno točnost/ažurnost. Vsebina, objavljena na spletni strani www.agencijaepic.si, je last podjetja EP1C d.o.o., ki se lahko uporablja in reproducira zgolj v nekomercialne namene. Ob tem morajo biti ohranjena vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah. Prepovedano je kakršno koli spreminjanje, razmnoževanje, pošiljanje in razpečevanje vsebin.

Agencija Epic si pridržuje pravico do spreminjanja vsebin, ki so objavljene na spletnem mestu www.agencijaepic.si, brez obveščanja uporabnikov. Vsak uporabnik objavljene vsebine uporablja na lastno odgovornost. EP1C d.o.o. ali katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletne strani www.agencijaepic.si, ne odgovarja za škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij na spletni strani www.agencijaepic.si, ali za kakršne koli napake oz. pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

VAROVANJE PODATKOV

Agencija Epic se zavezuje, da vaše osebne podatke varno hrani v skladu z zakonom in dostop do njih omogoča le pooblaščenim osebam. Vse pridobljene podatke uporabimo izključno za lastne potrebe (za boljše izvajanje naših storitev). Prav tako jih ne posredujemo tretjim osebam. V primeru prehoda na drugo spletno mesto preko povezave, s katero Agencija Epic ne upravlja, mora uporabnik prebrati izjave o zasebnosti dotičnega mesta. Agencija Epic ni odgovorna za uporabo osebnih podatkov drugih podjetij.